LIETINIAI: | |
1 | kiaušinis |
8-10 valgomų šaukštų | miltų |
Žiupsnelio | druskos |
300 ml | pieno (kol tešla pasidaro skysta) |
kepimui | aliejaus |
ĮDARAS: | |
Kitchen me antienos pjaustytos kubeliais | |
Mėgstamo | tarkuoto sūrio – mes naudojom ATLEET fermentinį be laktozės |
PADAŽAS: | |
Graikinis jogurtas AMFORA | |
Krapai | |
Druska, pipirai |
Lietinių tešlą paruošiame sumaišant visus ingredientus. Kepame ant aliejumi įkaitintos keptuvės plonus blynelius.
Į iškeptą lietinį blyną dedame kubeliais pjaustytos antienos ir saują tarkuoto sūrio. Susukame blynelį ir iš abiejų pusių apkepamen ant aliejumi įkaitintos keptuvės.
Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS