Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
PAPRASTI, BET NEPRASTI MĖSAINIAI GAMTOJE
ingredientai
220 g KITCHENme antienos filė maltiniai mėsainiams
keletos Vilniaus duona BRIOCHE mėsainių bandelės
SKANOVĖ svogūnų džemas
Salotos lapai
Šviežias agurkas
Čederio sūris Atleet Valio

PAPRASTI, BET NEPRASTI MĖSAINIAI GAMTOJE

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

1. Iškurename kepsninę.
2. Dedame kepti maltinius: kepame vieną pusę 2min., apverčiame maltinį ir kepame
dar 2min., o tada vėl apverčiame ir ant maltinio dedame sūrio riekelę ir pakaitiname
kol išsilydo.
3. Baigiant kepti maltinius, sudedame bandeles, kad pašiltų.
4. Ant apatinės mėsainio bandelės tepame svogūnų džemą, dedame salotos lapą,
maltinio ir sūrio duetą, dėliojame agurko griežinėlius ir užverčiame viršutinę
mėsainio bandelę.

 

Už receptą dėkojame ber pirmiausia maistas

Atgal į receptų sąrašą