220 g | KITCHENme antienos filė maltiniai mėsainiams |
keletos | Vilniaus duona BRIOCHE mėsainių bandelės |
SKANOVĖ svogūnų džemas | |
Salotos lapai | |
Šviežias agurkas | |
Čederio sūris Atleet Valio |
1. Iškurename kepsninę.
2. Dedame kepti maltinius: kepame vieną pusę 2min., apverčiame maltinį ir kepame
dar 2min., o tada vėl apverčiame ir ant maltinio dedame sūrio riekelę ir pakaitiname
kol išsilydo.
3. Baigiant kepti maltinius, sudedame bandeles, kad pašiltų.
4. Ant apatinės mėsainio bandelės tepame svogūnų džemą, dedame salotos lapą,
maltinio ir sūrio duetą, dėliojame agurko griežinėlius ir užverčiame viršutinę
mėsainio bandelę.
Už receptą dėkojame ber pirmiausia maistas