- Iš išvardintų ingredientų pasiruoškite marinatą (panašiai, kaip marinuotiems svogūnams).
- Jauną ploną cukiniją su skustuku supjaustyti itin plonomis juostelėmis. Juosteles užpilti marinatu bent 20 minučių.
- Mėsos maltinį kepti taip, kaip nurodyta ant pakuotės - po keletą minučių.
- Atpjauti didelio pomidoro storesnę riekę.⠀
- Nedidelį avokadą sutrinti šakute, įspausti skiltelę česnako, truputį druskos, juodųjų pipirų (idealu, jei šviežiai malti), šaukštelį citrinos sulčių.⠀
- Sluoksniuoti: marinuotos cukinijos, ant jų maltinis, pomidoro riekė, trintas avokadas.
- Pabarstyti mėgstamomis sėklomis: sezamu, kanapėmis ar... Čia naudojau smulkintus linų sėmenis.⠀
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Raudonai virtuvei
⠀
⠀