Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Namų gamybos burgeriai su antiena
ingredientai
220 g Antienos filė maltiniai „Mėsainiams“ su jalapenu
mėgiamų burgerio bandelių
šviežios žaliosios salotos
Bruknių padažas:
0,5 l bruknių
100 g cukraus
2 cinamono lazdelės
2 mažos kriaušės

Namų gamybos burgeriai su antiena

30 min.
2 asmenims
Gaminimas

1. Pirmiausia pasiruošti bruknių padažą: pusė litro bruknių, 100 g cukraus, cinamono lazdelės, 2 mažos kriaušės. Viską virti 15 minučių. Tuomet cinamono lazdeles išgreibti ir išmesti, o gautą masę sutrinti blenderiu. Tokią bruknių uogienę-padažą skanaukite su antiena ar kitaip.

2. Burgerių bandeles pašildykite orkaitėje.
3. Maltinį kepkite keptuvėje taip, kaip rekomenduojama ant pakuotės. 
4. Sluoksniuojame: bandelė, maltinis, bruknių padažas, šviežios žaliosios salotos, bandelė. 
 
Už receptą dėkojame Raudonai virtuvei.
Atgal į receptų sąrašą