150 g | Kitchen me antienos lazdelės |
300 g | moliūgo |
2 vnt. | bulvės |
1 vnt. | svogūnas |
1 vnt. | morka |
2 v.š. | sviesto |
žiupsnelis | pipirų |
žiupsnelis | druskos |
200 ml | grietinėlės |
1,5 l | daržovių sultinio |
Svogūną smulkiai supjaustome. Morką ir moliūgą sutarkuojame. Sviestą ištirpiname ir jame pakepiname svogūną su morka. Daržovėms šiek tiek suminkštėjus sudedame moliūgą. Pakaitiname. Bulves supjaustome mažais kubeliais. Dedame į puodą, suverčiame apkepintas daržoves, pilame sultinį, beriame prieskonius. Paverdame apie 20 min. sriubą sutriname rankiniu trintuvu. Dedame griežinėliais pjaustytas k. r. antienos lazdeles, pilame grietinėlę.
Už receptą dėkojame Kviečiu į virtuvę!