Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Moliūgų blynai su antienos filė ir graikiško jogurto padažu
ingredientai
240 g Kitchen me k.r. antienos file
250 g moliūgo
0,5 vnt. svogūno
1 vnt. morka
2 vnt. kaiušiniai
70 g fermentinio sūrio
2 skiltelės česnako
4 v.š. miltų
1 v.š. smulkintų petražolių
1 v.š. smulkintų krapų
kepimui aliejaus
Padažui:
4 v.š. graikiško jogurto
žiupnelis druskos
1 v.š. smulkintų krapų

Moliūgų blynai su antienos filė ir graikiško jogurto padažu

15 min.
3 porcijos
Gaminimas

Moliūgą sutarkuojame per burokinę tarką. Svogūną ir česnaką nulupame ir supjaustome smulkiais gabaliukais. Morką nuskutame ir sutarkuojame. Antienos filė supjaustome mažais gabalėliais. Fermentinį sūrį sutarkuojame. Viską sudedame į dubenį. Pagardiname smulkintais žalumynais, druska. Mušame kiaušinius, beriame miltus. Masę gerai išmaišome. Blynus kepame gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Blynus valgėme su graikiško jogurto padažu. Į graikišką jogurtą įmaišome smulkintą česnaką, krapus, žiupsnį druskos. Padažą išmaišome ir patiekiame su blynais.

Už receptą dėkojame Kviečiu į virtuvę!

Atgal į receptų sąrašą