- Ruošiame mėsą: ančiuką kepame taip, kaip nurodyta ant pakuotės;
- kol kepame mėsą, pasiruošiame daržoves: griežinėliais susmulkiname morkas, ketvirčiais susmulkiname batatus, stambiomis riekelėmis supjaustome kukurūzų burbuoles; viską apšlakstome alyvuogių aliejumi, druska, pipirais bei rozmarino prieskoniais;
- kai ančiuko kepimo laikas eis į pabaigą, į orkaitę įdedame daržoves ir kepame 25 min.;
- pasiruošiame kruopas: perlines kruopas verdame taip, kaip mokame geriausiai;
- iškeptą ančiuką supjaustome/sukarpome norimo dydžio gabaliukais, iškepusias burbuoles susmulkiname;
- serviruojame į lėkštę ir į pietų dėžutės: perlinės kruopos, daržovės bei antiena.
SKANAUS!
Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS.