- Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite KITCHEN ME antienos filė „Žolelių“ didkepsnius ir kepkite po 2 min iš kiekvienos pusės. Įdėkite į skardelę ir kepkite dar apie 15 min. įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje. Išimkite, uždenkite folija ir palikite dar 5 min. pastovėti šiltai.
- Bulves sudėkite į prikaistuvį, kuriame galima būtų kepti. Užpilkite vandeniu, kad tik apsemtų bulves, ir virkite. Bulvėms beveik išvirus, nupilkite vandenį, supilkite sultinį ir jį išgarinkite ant stiprios kaitros.
- Lengvai paspauskite bulves, kad jos sutrūktų, bet nesubyrėtų. Sudėkite sviestą, suberkite prieskonius ir pakepkite bulves iš abiejų pusių.
- Pabaigoje suberkite šaldytus žirnelius, stambiai sukapotas mėtas ir lengvai apkepkite. KITCHEN ME antienos filė „Žolelių“ didkepsnius patiekite su maigytomis bulvėmis.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.