130 g | Kitchen me karštai rūkytos antienos file |
150 g | perlinio kuskuso |
100 g | vyšninių pomidorų |
1 | agurkas |
ryšulėlis | krapų |
ryšulėlis | laiškinių česnakų |
žiupsnelis | druskos |
2 v.š. | majonezo |
Išverdame perlinį kuskusą pasūdytame vandenyje. 1 dalis kuskuso: 2 dalys vandens. Verdame apie 20 min. Supilame į kiauraindį, leidžiame nusivarvėti ir atvėsti. Agurką supjaustome šiaudeliais, pomidorus perpjauname per pusę. Antienos krūtinėlę supjaustome juostelėmis. Žalumynus pasmulkiname. Į salotinę beriame kuskusą, daržoves, antienos krūtinėlę, žalumynus. Maišome su majonezu ir skanaujame.
Už receptą dėkojame Kviečiu į virtuvę.