APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ ANTIENA /
KETO picos pagrindo ir antienos file duetas
ingredientai
2
KETO lengvai picos pagrindų birzu_duona
pado patepimui
alyvuogių aliejaus
namų gamybos karamelizuotų raudonųjų svogūnų
240 g
Kitchen me k.r. antienos file
1
kriaušės
tiek kiek norisi
Parmezano sūrio
smulkintų
graikinių riešutų
rukolos
KETO picos pagrindo ir antienos file duetas
25
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
1. Įkaitiname orkaitę 200 laipsnių
2. Picos padus ištepame alyvuogių aliejumi ir ištepame karamelizuotais svogūnais
3. Abu padus pabarstome trupučiu tarkuoto sūrio
4. Dėliojame plonais griežinėliais supjaustytą antieną
5. Dėliojame plonais griežinėliais supjaustytą kriaušę
6. Gausiai apiberiame tarkuotu sūriu
7. Picas apibarstome smulkintais graikiniais riešutais
8. Kepame 7min.
9. Picas padengiame rukola
LABAI LABAI SKANIAI!
Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS.
Atgal į receptų sąrašą