3-4 | didelių morkų |
3 didelių | svogūnų |
4–5 vidutinių | topinambų |
4-5 skiltelių | česnako |
2–3 šaukštų | OBELIŲ rapsų ir moliūgų sėklų aliejaus |
100 g | ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto |
Žiupsnelio | maltų kalendrų |
Žiupsnelio | malto kumino |
žiupsnelio | druskos |
Žiupsnelio | juodųjų pipirų |
1 žiupsnelio | malto cinamono |
30 g | PERGALĖ juodojo šokolado |
2–3 stiklinių | vištienos sultinio |
200 g | ŽEMAITIJOS grietinėlės |
350 g | KITCHEN ME antienos filė „Žolelių“ didkepsnio |
1 | vidutinės žaliosios citrinos |
2 šaukštų | granatų sėklų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai