600 g | Kitchen me marinuotos antienos kulšelės su prieskoniais |
Salotoms: | |
1 didelis | agurkas |
1 vidutinio dydžio | morka |
1 prinokęs | mango vaisius |
1 nedidelis | raudonas svogūnas |
1/2 | čili pipiriuko (nebūtinai) |
pagal poreikį | Kalendros lapelių |
1 v.š. | aliejaus |
žiupsnelis | druskos |
žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų. |
Antienos kulšeles kartu su pakuote įdėkite į įkaitintą orkaitę ir keptike apie 40 min. Kol kepa antiena pasiruoškite salotas.
Agurką perpjauti pusiau, pašalinti sėklas, supjaustyti plonais šiaudeliais kartu su morkomis, bei mangu. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Čili pipiriuką nedideliais kubeliais. Visus ingredientus sumaišykite ir leiskite 10 minučių pastovėti.
Už receptą dėkojame Skirmantei Vardauskaitei