- Tortilijas iš abiejų pusių apskrudinkite sausoje keptuvėje ir atidėkite į šalį.
- Į dubenį sudėkite svogūnų laiškus, supilkite sojos padažą, actą, čili padažą, įberkite žiupsnelį druskos ir viską gerai išmaišykite.
- Daržovių skustuku "skuskite" agurką plonomis riekelėmis ir sudėkite į paruoštą marintą bei išmaišykite.
- Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir dėkite antienos kepsnius. Kepkite iš abiejų pusių viso apie 5 min. Tuomet perdėkite į lėkštę, uždekite folija ir leiskite 5 min. pastovėti šiltai.
- Lėkštėje išdėliokite pjaustytą tortiliją, keptus pjausnius ir agurkų salotas. Skanaus!
Dėkojame Oditelesblogas.lt už receptą!