2x170 g | Kitchen me marinuotos antienos file |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 | porai |
4 skiltelės | česnako |
1 | obuolys |
4-5 šakelės | čiobrelio |
1/2 stiklinės | sultinio |
1/2 stiklinės | spanguolių |
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir sudedame antienos filė. Kepame 200C orkaitėje apie 15 min iš vienos pusės ir 10 min iš kitos.
Keptuvėje su aliejumi pakepiname smulkintus porus,česnakus. Kai porai suminkštės, dedame smulkintus kubeliais obuolius,dedame spanguoles ir dar pakepiname kelias minutes.
Daržoves dedame į kepimo indą, ant viršaus dedame antieną, čiobrelius ir užpilame sultiniu. Uždengiame ir troškiname orkaitėje dar 40 min. 170 C.
Tiekite su norimu garnyru.
Už receptą dėkojame Samčio užrašams.