Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
KAULAI HELOVINUI
ingredientai
200 g karštai rūkytos antienos filė KITCHEN me
100 g pjaustyto lydyto sūrio
500 g mielinės sluoksniuotos tešlos (šaldytos)

KAULAI HELOVINUI

15 min
4-5 porcijos
Gaminimas
1. Karštai rūkytą antienos file, taip pat ir lydytą sūrį, supjaustykite juostelėmis. 
2. Mielinę tešlą atitirpinkite kambario temperatūroje ir supjaustykite kvadratėliais.
3. Ant tešlos vidurio įdėkite po juostelę k/r antienos file ir sūrio. Tešlą susukite, suformuokite "kaulą" , galus įpjaukite arba įkirpkite.
4. Įkaitinkite orkaitę iki 180 C . Paruoštus "kaulus"  išdėliokite ant kepimo skardos, ištiestos kepimo popieriumi, ir kepkite apie 15-20 min., kol gražiai apskrus.
 
Patiekite su kraują primenančiu padažu. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą