APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ ANTIENA /
Karštai rūkytos antienos filė sumuštinukai su saulėgrąžų daigais
ingredientai
200 g.
KITCHEN me karštai-rūkyta antienos krūtinėlės file
Indelis
Tepamas varškės sūrelis
1 vnt.
Prancūziškas batonas
Pagal poreikį
Saulėgrąžų daigai
Karštai rūkytos antienos filė sumuštinukai su saulėgrąžų daigais
20 min.
3-4 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis. Jas patepkite norimu kiekiu tepamo varškės sūrelio, ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytos karštai rūkytos antienos filė gabalėlius.
Pagamintus sumuštinukus papuoškite saulėgrąžų daigais. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą