Skonis pranoko lūkesčius, jei galvojate, ką skanaus pasigaminti šeštadienio vakarui, šie mini užkandžiukai puikiai tiks ir patiks net patiems mažiausiems ir išrankiausiems skanautojams.
- Batatą supjaustyti apie 1 centimetro storio griežinėliais, įtrinti aliejumi ir kepti ant kepimo popieriumi išklotos skardos 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje, o po to apversti ir kepti dar 15 minučių.
- Iškepusius batatų griežinėlius atvėsinti ir ant viršaus užtepi varškės kremo užtepėlę (rinkausi su žolelėmis).
- Supjaustyti karštai rūkytą antienos file plonais griežinėliais ir sudėti ant varškės kremo, apibarstyti sezamo ar kitomis mėgstamomis sėklomis. Skanaus!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Urtės Virtuvėlei.