APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ ANTIENA /
Kalėdinė antis su vaisiais
ingredientai
1 vnt.
Kitchen me marinuotas ančiukas įdarytas obuoliais
1 skardinė
konservuotų persikų
1 vnt.
apelsinas
Kalėdinė antis su vaisiais
120 min
4 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Orkaitę įkaitinkite iki 200°C. Marinuotą, obuoliais įdarytą antį, įdėkite į maišelį kepimui ir sandariai jį užspauskite. Kepkite orkaitėje ~2 val. Iškeptą antį patiekite su konservuotais persikais ir ant višaus uždėkite apelsino griežinėlius.
Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą