APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ ANTIENA /
Iešmeliai su rūkyta antiena, vyšniniais pomidoriukais ir baziliku
ingredientai
80 g.
KITCHEN me sūdyta-parūkyta antienos filė
1 didelė sauja
Švieži bazilikai
1 indelis
Vyšniniai pomidorai
Iešmeliai su rūkyta antiena, vyšniniais pomidoriukais ir baziliku
10 min.
3-4 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Pomidoriukus perpjaukite per pusę ir maukite ant medinių iešmelių.
Ant viršaus taip pat sumaukite ir lapelį baziliko bei juostelę sūdytos-parūkytos antienos. Užtruksite vos keletą minučių, tačiau turėsite gardų bei išvaizdų užkandį. Skanaus!
Dėkojame
Kruopytės virtuvė
už receptą!
Atgal į receptų sąrašą