200 g | KITCHEN ME me karštai rūkytos antienos filė, aukščiausia rūšis |
300 g | Varškės sūrio tep. Rasa 66% |
60 g | Saulėje džiovintų pomidorų konservuotų |
30 vnt. | Mažų prancūziškų sviestinių ragelių Croissant šaldytų |
50 g | vyšninių pomidoriukų |
saujelė | gražgarščių |
Iškepkite kruasanus pagal gamintojo nurodymus ant pakuotės. Leiskite jiems atvėsti.
Pasiruoškite įdarą – į smulkintuvą sudėkite saulėje džiovintus pomidorus ir tepamą varškės sūrį. Smulkinkite iki taps vientisa masė – kremas įdarui. Supjaustykite griežinėliais karštai rūkytą antienos filę.
Atvėsusį kruasaną įpjaukite, ištepkite vidų paruoštu įdaru, dėkite keletą gražgarščių lapelių, tuomet karštai rūkytos antienos filė griežinėlį. Kruasano papuošimui naudokite per pusę perpjautą smulkųjį vyšninį pomidoriuką ir gražgarstės lapelį.
Gardūs linkėjimai nuo UAB "Baltic Larus" kolektyvo!