APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ ANTIENA /
Greiti gurmaniški užkandukai su k.r. antienos file
ingredientai
240 g
Kitchen me k.r. antienos file
1
prancūziško batono
pagal poreikį
abrikosų džemas, bruknių uogienė
papuošimui
gražgarstės lapeliu
Greiti gurmaniški užkandukai su k.r. antienos file
45 min.
4 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
1. Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis.
2. Uždėti plonai pjaustytą rūkytą anties krūtinėlės riekelę.
3. Užpilti šlakelį joštų džemo. Joštų uogas virti 15 minučių su cukrumi (1 kg uogų, 300 g cukraus), vėliau sutrinti blenderiu. Jei neturite, čia taip pat tiktų abrikosų, slyvų, džemai, bruknių uogienė.
Už receptą dėkojame Raudonai virtuvei.
Atgal į receptų sąrašą