240 g | Kitchen me k.r. antienos file |
2 saujos | mėgiamų salotų lapų |
1 vnt. | agurkas |
pagal poreikį | granatų sėklų |
1/2 vnt. | apelsino |
2 v.š. | apelsino sulčių |
1 a.š. | grūdėtų garstyčių |
1 v.š. | alyvuogių aliejaus |
žiupsnelis | druskos |
Salotas nuplaukite , nusausinkite ir sudėkite į lėkštę. Agurką supjaustykite šiaudeliais. Apelsiną nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis. Granatą išskirstykite sėklytėmis. Krūtinėlę supjaustykite plonais gabalėliais. Ant salotų lapelių dėkite agurką, krūtinėlės gabalėlius, aplesiną, pabarstykite granatų sėklomis. Iš aliejaus, garstyčių, druskos ir šviežiai spaustų aplesino sulčių išmaišykite padažą. Juo gardinkite salotas.
Už receptą dėkojame Kviečiu į virtuvę!