1. Antieną sumalame į faršą. Mėsą pagardiname mėgstamais prieskoniais (jei naudojate šviežią, iš anksto nemarinuotą antieną, mano atveju ji jau buvo marinuota). Antieną apkepame šiek tiek ant nedidelio kiekio aliejaus, atvėsiname. Sutarkuojame į mėsą sūrius, svogūną ir įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome.
2. Gaminame tešlą: kefyrą, kiaušinius, druską, cukrų ir aliejų lengvai suplakame. Suberti miltus su kepimo milteliais ir užmaišyti tešlą. Tešlą daliname į 4 dalis, kiekvieną dalį iškočiojame, gausiai dedame įdaro ir suklijuojame dugną. Gautą tešlos su įdaru kamuolį šiek tiek priplojame.
3. Savo chačiapurius kepame ant vidutinės kaitros sausoje keptuvėje iš abiejų pusių iki auksinės spalvos. Patiekiant aptepame sviestu ir pabarstome petražolėmis.
SKANAUS
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.