350 g. | KITCHEN me antienos filė Burgundiški medalionai |
Pagal poreikį | Mažos bulvytės |
Pagal skonį | Druska ir pipirai |
Keletas | Rozmarino šakelės |
1 v.š. | Aliejus |
Pagal poreikį | Mėgstamų salotų mišinys |
Sauja | Maži pomidoriukai |
Šlakelis | Citrinos sultys |
1. Bulvytes nuplaukite, užberkite ant jų druskos, pipirų ir suvilgykite 1 šaukštu aliejaus. Viską gerai išmaišykite ir išdėliokite jas kepimo skardoje. Aplink bulvytes taip pat išdėliokite ir rozmarino šakeles.
2. Burgundiškus antienos filė medalionus ištraukite iš kartoninės pakuotės dalies ir dėkite su likusia pakuotės dalimi į skardą. Antieną kartu su bulvėmis kepkite maždaug apie 30 min.
3. Kol mėsa ir bulvės kepa, pasiruoškite salotas iš salotų mišinio ir mažų pomidoriukų, pagardinkite druska, alyvuogių aliejumi ir citrinų sultimis. Skanaus!
Dėkojame SigitaCooks už receptą!