Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Burgundiški antienos medalionai su bulvytėmis
ingredientai
350 g. KITCHEN me antienos filė Burgundiški medalionai
Pagal poreikį Mažos bulvytės
Pagal skonį Druska ir pipirai
Keletas Rozmarino šakelės
1 v.š. Aliejus
Pagal poreikį Mėgstamų salotų mišinys
Sauja Maži pomidoriukai
Šlakelis Citrinos sultys

Burgundiški antienos medalionai su bulvytėmis

40 min.
1-2 porcijos
Gaminimas

1. Bulvytes nuplaukite, užberkite ant jų druskos, pipirų ir suvilgykite 1 šaukštu aliejaus. Viską gerai išmaišykite ir išdėliokite jas kepimo skardoje. Aplink bulvytes taip pat išdėliokite ir rozmarino šakeles.

2. Burgundiškus antienos filė medalionus ištraukite iš kartoninės pakuotės dalies ir dėkite su likusia pakuotės dalimi į skardą. Antieną kartu su bulvėmis kepkite maždaug apie 30 min.

3. Kol mėsa ir bulvės kepa, pasiruoškite salotas iš salotų mišinio ir mažų pomidoriukų, pagardinkite druska, alyvuogių aliejumi ir citrinų sultimis. Skanaus!

Dėkojame SigitaCooks už receptą!

Atgal į receptų sąrašą