keletos | bandelių |
mėgiamų | salotų lapų |
skiltelės | česnako |
pagal poreikį | rozmarino |
pagal poreikį | Raudonujų svogūnų |
cukraus | |
Pomidorų | |
Sūrio | |
Grietinės | |
Medaus skonio garstyčių | |
170 g | Kitchen me marinuotos antienos |
Pirmiausia svogūnus karamelizuojame su sviestu ir cukrumi. Tada su šiek tiek sviesto apskrudiname bandelę. Uždedame sūrį ir įdedame į orkaitę, kad išsilydytų. Keptuvėje antieną dedame į neįkaitintą keptuvę nugarėle žemyn, kad išsiskirtų riebalas. Kepame ant lėtos ugnies apie 12-15min. Tada apverčiame kita puse dedame 3 vnt skiltelių spausto česnako ir rozmarino. Kepame 5 min. Iškepus paliekame 5 min vėsti keptuvėje. Sumaišome šiek tiek grietinės ir šiek tiek garstyčių( bus padažas). Atidedame. Supjaustome plonomis riekelėmis pomidorą. Ant burgerio bandelės dedame salotą, plonai pjaustytą pomidorą, svogūnus, mėsą ir šiek tiek padažo.
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Viktorija Vaičekauskytė