1. Išvirtas bulves sutriname, beriame krakmolą, prieskonius pagal skonį, įmušame kiaušinį ir viską gerai sumaišome. Rankomis formuojame blynus ir kepame ant įkaitinto aliejaus keptuvėje iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
2. Mėsą apkepiname įkaitintoje keptuvėjė iš abiejų pusių, beriame susmulkintą svogūną bei morką pjaustyta griežinėliais, pakepiname apie 2-3min. Sumažinus kaitrą supilame grietinėlę sumaišyta su šiek tiek vandens (apie 100ml vandens) ir troškiname apie 10-15min, tada beriame prieskonius ir dedame špinatą. Visumą permaišome ir dar šiek tiek patroškiname, kol špinatai sukris, bet liks dar žali.
3. Patiekiame: bulvinį blyną, o ant jo dedame po gerą šaukštą troškintos mėsos su daržovėmis. Visiems Skanaus
Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO.