Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Bulviniai blynai su antiena
ingredientai
240 g Kitchen me karštai rūkytos antienos file
500 g bulvių
1 vnt. svogūnas
50 g miltų
1 vnt. kiaušinis
0,5 a.š. muskato riešuto
žiupsnelis druskos ir pipirų
kepimui aliejaus
Padažas prie blynų:
2 v.š. švelnaus majonezo
1 a.š. krienų
1 a.š. pelėsinio sūrio
šlakelis citrinos sulčių

Bulviniai blynai su antiena

20 min
3-4 porcijos
Gaminimas
1. Sutarkuokite bulves ir labai smulkiai supjaustykite svogūną.

2. Sudėkite tarkuotas bulves ir supjaustytą svogūną į marlę ir nuspauskite kaip įmanoma daugiau skysčio.

3. Sudėkite masę į dubenį, įmaišykite miltus, kiaušinį, pagardinkite muskatu, druska ir pipirais.

4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite blynelius ant mažos ugnies, kol pasidarys gražios auksinės spalvos.
 
Padažai:
 
1. 1 valgomą šauktą majonezo sumaišyti su krienais ir citrinos sultimis.
2. 1 valgomą šaukštą majonezo sumaišyti su pelėsiniu sūriu.
 
 
Skanaus:)
Už receptą dėkojame Alkanas Qrmis!
Atgal į receptų sąrašą