- Avinžirnius, saulėje džiovintus pomidorus, kreminį sūrį, grietinėlę ir žoleles sutrinkite kokteilinėje arba trintuvu, paskaninkite druska ir pipirais. Humusas paruoštas.
- Prancūzišką batoną (arba bagetę) lengvai paskrudinkite orkaitėje, būtinai apšlakstykite aliejumi.
- Ant paskrudinto prancūziško batono (arba bagetės) gausiai užtepkite paruošto humuso.
- Paruoštą brusketą pagardinkite rūkytos antienos KITCHEN ME file griežinėliais ir žolelėmis.
PATARIMAI:
- Ruošdami vaišes, brusketas gaminkite paskutines, tada jas skanausite šviežias ir traškias.
- Tikras humusas gaminamas be pieno produktų, bet įdėjus kreminio sūrio humusas bus tik dar gardesnis.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame VMG komandai