APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ ANTIENA /
Azijietiškos salotos su marinuota antienos filė
ingredientai
700g. (2 pakuotės)
KITCHEN me antienos filė „Tradiciniai“ pjausniai
Pagal poreikį
Kiniškas kopūstas
1 vnt.
Morka
1 vnt.
Agurkas
1 v.š.
Medus
1 v.š.
Sezamų ar kitoks aliejus
1 v.š.
Sojų padažas
1 v.š.
Ryžių actas
Azijietiškos salotos su marinuota antienos filė
60 min.
4 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Įkaitiname keptuvę iki vidutinės kaitros ir kepame antienos pjausnius aliejuje, kol gražiai apskrunda.
Kol pjausniai kepa, pasidarykite salotas: supjaustykite kinišką kopūstą, morkas ir agurkus siauromis juostelėmis.
Padažui reikia sumaišyti medų, sezamų aliejų, sojų padažą ir ryžių actą. Pagaminę padažą užpilame ant supjaustytų salotų ir pamaišome.
Iškeptą mėsą dėkite ant salotų, pabarstykite sezamais ir dar kartą apšlakstykite padažu.
Atgal į receptų sąrašą