350 g | Antienos filė |
2 | morkų |
žiupsnelis | Druskos, pipirų, česnakų granulių |
pagal poreikį | Bulguro, sojų pupelių, raudonosios bolivinės balandos ir grikių kruopų mišinio |
Alyvuogių aliejaus |
▶️Supjaustytos morkos apšlakstomos aliejumi, barstomos druska, pipirais, česnakais.
▶️Antiena dedama į rankovę kartu su morkomis.
▶️Kepama apie 20 min. 180-190 C įkaitintoje orkaitėje, vėliau prakirpus rankovę dar kiek paskrudinama (~10 min.)
Ant pakuotės nurodytas trumpesnis kepimo laikas – 15-20 min. Čia skonio reikalas, šeima mėgsta jau tokią gerai apkepusią mėsą, be to dėjau morkų, todėl kepiau ilgiau.
▶️Kepta „rankovėje” mėsa gavosi minkštutė.
Skanaus!
Už receptą dėkojame Tina gamina.