APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ ANTIENA /
Anties krūtinėlė su žirnių koše
ingredientai
350 g
Kitchen me marinuotos anties filė didkepsnių
Žirnių košė:
Šaldyti žirneliai
Grietinėlė
Sriracha prieskoniai
Juodi pipirai
Liofilizuoti česnakai
Anties krūtinėlė su žirnių koše
45 min.
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Krūtinėlė apkepam ant šaltos keptuvės iki 58C vidinės.
Viską Sublenderiuoju.
Pašildžiau ketaus indeliuose, pridėjau tarkuoto džiūgas sūrio. Labai labai skani košė.
Pagrilintas apelsinas, labai tinka prie antienos.
Už receptą dėkojame Irena Kviatkovskaja.
Atgal į receptų sąrašą