1 pakuotė (600 g) | KITCHEN me Antienos filė su prieskoniais |
300 g | Išvalytas be odelės moliūgas |
Pagal poreikį | Lydytas sviestas (kepimui) |
100 ml | Grietinėlė |
Pagal skonį | Druska (padažui) |
Žiupsnelis | Aitriosios paprikos milteliai |
Žiupsnelis | Cinamonas |
0,5 | Apelsino žievelės |
1 v.š. | Aguonos |
1 vnt. (didelė) | Petražolės šaknis |
Pagal skonį | Druska (šakniai) |
Pagal skonį | Švž. Malti pipirai |
Šlakelis | Alyvuogių aliejus |
Anties krūtinėles iškepkite pagal pakuotėje nurodytą kepimo instrukciją.
Moliūgą supjaustykite nedideliais gabaliukais ir kepinkite su sviestu kol suminkštės. Supilkite grietinėle, sudėkite prieskonius, apelsino žievelę, pavirkite dar kelias minutes. Sutrinkite masę smulkintuvu, įmaišykite aguonas, pagardinkite druska. Prieš patiekiant pašildykite.
Petražolės šaknį nuvalykite, supjaustykite išilgomis skiltelėmis. Skilteles sumaišykite su šlakeliu aliejaus, druska ir pipirais. Kepkite kepimo popieriumi išklotoje kepimo formoje iki 180°C įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.
Patiekite krūtinėles su moliūgu padažu ir petražolių šaknų skiltelėmis.
Dėkojame Bulviukose.lt už receptą!