1 | Kitchen me marinuoto antienos didkepsnio |
1 | trumpavaisis agurkas |
Majonezo | |
Mėgstamo padažo | bbq, sriracha |
Salotų lapų | |
Tarkuoto Džiugo sūrio | |
Svogūnų čatnio | |
1 | Itališkos duonos |
Duoną pašildome 160-170C orkaitėje (funkcija su vėjeliu). Keptuvėje iškepame antienos didkepsnį. Mėgstamą padažą sumaišome su keliais šaukštais majonezo. Kuomet duona pašilusi, pjauname ją išilgai ir apatinį sluoksnį tepame majonezo ir padažo miksu, dedame salotas, pjaustytą antieną, barstome tarkuotą sūrį, dedame plonai pjaustytus agurkus. Viršutinę duonelės dalį sutepame svogūnų čatniu ir viską suvožiame. Suvožtinį padaliname į 2 ar daugiau dalių.
Už receptą dėkojame Nežinau ar bus skanu.