Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Antienos kulšelės su pikantiškais ryžių / krabų kamuoliukais
ingredientai
600 g Kitchen me antienos kulšelės su prieskoniais
100 g virtų ryžių
2 vnt. kiaušiniai
100 g fermentinio tarkuoto sūrio
keletos krabų lazdelių
2 skiltelės česnako (išspausto)
50 ml graikiško jogurto
apvoliojimui riešutų

Antienos kulšelės su pikantiškais ryžių / krabų kamuoliukais

40 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Nuo indelio nuiimkite kartoninę įmautę ir neatidarytą indelį įdėkitę į orkaitę.
  2. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 1 val. (Nesijaudinkite, kepimo metu pakuotė savaime atsidarys  )
  3. Kol kepa kulšelės, pasiruoškite garnyrą: visus recepte išvardintus produktus, skirtus pikantiškiems kamuoliukams sumaišykite, suformuokte kamuoliukus ir apvoliokite smulkintuose riešutuose.
  4. Kulšelės iškepė labai skanios, minkštos, aromatingos ir sultingos.

Skanaus 

 

Už receptą dėkojame Gamink su Audrone.

Atgal į receptų sąrašą