- Nuo antienos indelių nuimkite kartotines įmautes. Sudėkite neatidarytus indelius į įkaitintą 200 laipsnių karščio orkaitę ir kepkite apie valandą.
- Kol paukštiena kepa, kuskusą pagardinkite druska ir užplikykite verdančiu vandeniu, uždenkite ir palikite 5 min.
- Sausoje keptuvėje apskrudinkite žemės riešutus, atvėsinkite.
- Iš vyšnių išimkite kauliukus, česnaką ir mėtą susmulkinkite, agurkus supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, iš citrinos išspauskite sultis.
- Kuskusą sumaišykite su agurkais, česnaku, mėtomis, žemės riešutais, vyšniomis bei citrinos sultimis. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
- Iškeptas antienos kulšeles patiekite kartu su kuskuso salotomis. Skanaus!
Dėkojame SigitaCooks už receptą!