1. Apkepiname antieną įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 3-4min.
2. Gaminame padažą: svogūną susmulkiname kubeliais, apkepiname aliejuje iki kol suminkštės, tada pilame vyną ir beriame prieskonius, leidžiame alkoholiui išgaruoti. Gale dedame kapotą šokoladą ir verdame padažą ant nedidelės kaitros kol šokolas išsilydys.
3. Bananus nuvalome, perpjauname pur pusę, apvoliojame rudajame cukruje ir kepiname ant sausos keptuvės nedidelėje kaitroje, kol gražiai karamelizuosis.
4. Antieną supjaustome griežinėliais, užpilame šokoladiniu padažu ir patiekiame kartu su keptais bananais. Dekoruojame smulkintomis pistacijomis ir šviežiais baziliko lapeliais.
SKANAUS
Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO.