1. Krūtinėlę apkepame iš dviejų pusių po 2-3min ant įkaitintos keptuvės su šaukštu sviesto, įvyniojame į foliją ir leidžiame pagulėti apie 10-15min. (jei naudojate šviežią antieną, tai 30min iki kepimo įtrinkite mėsą savo mėgstamais prieskoniais pvz. druska, juodaisiais pipirais, česnako granulėm ir pan.)
2. Keptuvę išvalome, dedame 1 šaukštą sviesto. Bananą supjaustome riekelėmis, apvoliojame cukruje ir kepame po 1min iš abiejš pusių ant vidutinės kaitros.
3. Ingredientus padažui gerai sumaišome tarpusavyje.
4. Patiekiame: dedame bananus ant jų griežinėliais pjaustytą antieną, apipilame padažu. Galime dekoruoti rozmarinu ar kitais žalumynaus.
SKANAUS
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.