Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
ANTIENOS KEPSNELIAI SU BUROKĖLIŲ IR BULVIŲ BLYNELIAIS
ingredientai
600 g Kitchen me antienos kulšelės su prieskoniais
12 vnt. blyneliams:
4 didelių bulvių
2 vidutinio dydžio virtų burokų
2 kiaušinių
0,5 a.š. džiovintų maltų česnakų
0,5 a.š. džiovintų krapų
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų
1 didelio pomidoro

ANTIENOS KEPSNELIAI SU BUROKĖLIŲ IR BULVIŲ BLYNELIAIS

90 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Antienos kepsnelius kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~50 min.
  2. Į dubenį sudėkite burokine tarka tarkuotas bulves ir burokus, supilkite išplaktus kiaušinius, sudėkite česnaką, krapus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską gerai išmaišykite.
  3. Blynelius kepkite ant vidutinės kaitros keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
  4. Lėkštėje išdėliokite antienos kepsnelius, keptus blynelius ir pomidoro riekeles.

Skanaus ;)

 

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą