TEŠLAI: | |
100 g | kvietinių miltų (+ rankoms suvilgyti) |
žiupsnelio | druskos |
Žiupsnelio | DANSUKKER ekologiško cukraus Panevėžio Plius |
Žiupsnelio | KOTANYI itališkų žolelių |
Žiupsnelio | kepimo miltelių |
60 g | vandens |
2 šaukštų | lydyto VILNIUS margarino Kepiniams |
ĮDARUI: | |
3 šaukštų | pomidorų padažo |
60 g | GERMANTAS tarkuoto puskiečio sūrio Tilsit |
žiupsnelio | KOTANYI maltų bazilikų |
1 vidutinio | obuolio |
170 g | KITCHEN ME antienos filė su prieskoniais |
2 šaukštų | alyvuogių aliejaus |
žiuosnelio | KOTANYI druskos ir pipirų mišinio |
Keleto šaukštų | spanguolių uogienės |
Mėgstamų | žalumynų picai papuošti |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai