350 g | KitchenMe Antienos filė tradiciniai pjausniai |
2 vnt. | saldžių bulvių |
200 g | šparaginių pupelių (geriausia šviežių) |
50 g | sviesto |
2 skiltelės | česnako |
žiupsnelis | Rūkytos paprikos milteliai |
Druska, pipirai, žolelės | |
Alyvuogių aliejus |
Saldžias bulves nulupame supjaustome vienodo dydžio juostelėmis. Ant jų beriame smulkiai pjaustytą česnaką, žiupsnelį druskos, pipirų, saldžios paprikos ir aliejaus. Viską išmaišome ir kepame iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Tuomet keptuvėje ant sviesto apkepiname šparagines pupeles. Kol daržovės kepa paruošiame mėsą. Apkepiname ją ant keptuvės, abi puses po 4 min., užberiame druskos, pipirų. Svarbu neperkepti. Iškepus daržovėms patiekiame kartu su antiena, skanaus! Greitas maistingas patiekalas per 30 min.!
Už receptą dėkojame pirmakartskanaus.