APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ ANTIENA /
Antienos filė su karamelizuotomis pistacijomis
ingredientai
350 g
Antienos filė „Žolelių“ didkepsnis
100 g
pistacijų
2 v.š.
rudojo cukraus
pagal poreikį
Salierų šaknis
Pagal poreikį
morkų, porų
Antienos filė su karamelizuotomis pistacijomis
60min.
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Pagal pateiktą instrukciją apkepame antienos filė ant keptuvės;
Ant tos pačios keptuvės išėmus antieną išlydome cukrų ir dedame susmulkintas pistacijas;
Kai kiekviena pistacija pasidengia cukrumi, dedame gautą griliažą ant antienos gabaliukų;
Atskirai pakepiname kubeliais supjaustytą saliero šaknį bei morkas.
Už receptą dėkojame Gaminame ir mėgaujamės.
Atgal į receptų sąrašą