650 g | Kitchen me antienos file su bulvytėmis |
1 | figos |
2 kupinų arbatinių šaukštų | figų džemo |
1 didelės saujos | šviežių salotų rinkinio |
0,5 vnt. | agurko |
šiek tiek | poro |
pašlakstymui | alyvuogių aliejaus |
Antienos filė su bulvytėmis ruošiame pagal instrukciją ant pakuotės, t.y. kepame apie 60 minučių 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Salotų lapų rinkinį sumaišome su smulkiai pjaustytais agurku bei poru, apšlakstome alyvuogių aliejumi ir sumaišome su 1 arbatiniu šaukšteliu figų džemo. Iškeptą antieną su bulvytėmis serviruojame su salotomis, figa bei figų džemu, kurį sumaišome su šaukštu nuo antienos kepimo likusių riebalų.
Už receptą dėkojame Monika OLiv.