- Išspauskite iš apelsino sultis, suberkite cukrų ir išmaišykite, kad cukrus ištirptų.
- Įkaitintame aliejuje iškepkite filė kepsnius, po 2-3 minutes kiekvieną pusę. Mėsą išimkite ir atidėkite. Suberkite į keptuvę miltus ir vis maišant, kepkite apie 1 minutę, tada nedidele srovele supilkite apelsinų sultis su cukrumi, sultinį, nepamirškite pastoviai maišyti, kad miltai nesušoktų į gumuliukus. Sudėkite sviestą ir maišykite, kol sviestas ištirps.
- Mėsą supjaustykite plonomis riekelėmis, išdėliokite lėkštėje ir apipilkite apelsininiu padažu. Patiekite su mėgstamomis garuose virtomis daržovėmis, apelsino skiltelėmis.
Dėkojame FORELLERSRECEPTAI.LT už receptą!