- Antienos filė medalionai jau yra paruošti kepimui, todėl čia kažko ruošti visai nereikės, tiesiog įdėkite kepti su visa pakuote į 180 lapsnių įkaitintą orkaitę, kepkite 20-30 min.
- Kol medalionai keps, pasiruoškite makaronus su padažu. Makaronus išvirkite pagal instrukcijas.
- Įpilkite į įkaitintą keptuvę aliejaus, berkite kubeliais pjaustytą svogūną, pakepinkite kelias minutes, tada dėkite smulkintą česnaką ir pakepinkite dar minutelę.
- Įdėkite pomidorų tyrę, krakmolą ir viską išmaišius, pakepkite apie 2 min.
- Pilkite grietinėlę, prieskonius, moliūgo tyrę, citrinos sultis ir viską gerai išmaišykite.
- Nuolat maišant, kepkite apie 5 min ant silpnos ugnies. Padažą pilkite į kokteilinę, įpilkite vandens nuo makaronų ir viską suplakite. Jei neturite kokteilinės, tai galima padaryti blenderio pagalba.
- Tada pilkite padažą atgal į keptuvę, berkite špinatus, patroškinkite, kol špinatai suminkštės.
- Dėkite išvirtus makaronus į padažą ir patroškinkite kelias min. Dėkite makaronus su padažu į lėkštes, ant viršaus uždėkite po gardų antienos medalioną. Skanaus!
Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!