APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ ANTIENA /
Antienos filė maltinių mėsainiai su brioche bandele ir ožkos sūrio užtepu
ingredientai
2 vnt.
Antienos maltinių Mėsainiams
2 vnt.
Brioche bandelių
2
raudonosios paprikos riekelių
50 g
tepamojo ožkos sūrio
keletos
salotų lapų
Antienos filė maltinių mėsainiai su brioche bandele ir ožkos sūrio užtepu
45 min.
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Antienos maltinius
kepame ant griliaus maždaug po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
Brioche bandelę perpjauname pusiau, kiekvieną pusę patepame ožkos sūriu.
Į vidų dedame iškepusį maltinį, salotų lapus ir paprikos riekelę.
Už receptą dėkojame Monika Oliv.
Atgal į receptų sąrašą