Pradžia /  Kitchen me  /  Receptai  /  ANTIENA  / 
Antienos filė didkepsnis keptas ant griliaus
ingredientai
Mango salsai reikės:
1 mangas
1 avokadas
5-6 slyviniai pomidoriukai
pusė nedidelio mėlynojo svogūno
šiek tiek petražolių (pagal skonį)
druska ir pipirai
citrinos sulčių.
350 g Kitchen me antienos didkepsnio

Antienos filė didkepsnis keptas ant griliaus

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
O būtent šitie didkepsniai iš @kitchenme1 yra tobuli, jau iškart marinuoti, telieka tik išsikept 
 Kepiau kaip visada, pradžioje netiesioginėj kaitroj 140 C su dūmeliu, paskui tiesioginės kaitroj 200 C gražiai apskrudinant odelę.
Šį kart patiekta su Mango Salsa ir pievagrybiais, juos pamarinuoju su druska, pipirais bei alyvuogių aliejumi. Mango salsos receptas jau yra ankstesniam post'e
 
Salsos gaminimas: 
 
Viską supjaustome  kūbeliais  ir sumaišome  su prieskoniais  bei citrinų sultimis.
 
 Skanaus .
 
Už receptą dėkojame Mindaugas Zyma. 
Atgal į receptų sąrašą