- Išimkite antienos filė didkepsnį iš pakuotės ir padėkite odele žemyn, gerai įkaitintoje keptuvėje. Kepkite apie 3 minutes, kol oda taps aukso spalvos, tada apverskite ir kepkite kitą pusę, taip pat 3 minutes, arba iki norimi kepimo lygio.
- Valytus burokėlius supjaustykite skiltelėmis, marinuokite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi, balzamiko actu, žolelėmis ir kepkite 160 oC apie 40–60 min., kol burokėliai suminkštės.
- Valytus pastarnokus supjaustykite ilgomis plonomis juostelėmis (patogiausia naudoti daržovių skustuką).
- Puode su įkaitintu aliejumi iki 160 oC kepkite pastarnokų juosteles nuolat maišant, kol apskrus, iškepus nusausinkite ir įberkite druskos.
- Uogas gardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi.
- Sudėjus keptus burokėlius, pastarnokus ir antieną, pašlakstykite likusiu aliejumi iš skardelės, kur kepė burokėliai, suberkite gardintas uogas.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.