300 g | Kitchen me antienos file didkepsnio |
1 | morka |
1 stiklinė | cukinijų-žirnių makaronų |
1 a.š. | sviesto |
1 v.š. | alyvuogių aliejaus |
pagal skonį | Druska, pipirai, česnakų granules |
pagal poreikį | Sweet-chili padažo |
Sultenės patiekimui |
Morka supjaustoma šiaudeliais, ištrinama alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, česnako granulėmis.
Kepsnys kepamas orkaitėje pagal rekomendacijas, nurodytas ant pakuotės kartu su morkomis (morkos kepamos ~5 min ilgiau)
Tuo pačiu metu verdami makaronai sūdytame vandenyje. (galima naudoti įvairios sudėties makaronus, pagal skonį)
Išvirus makaronams, nusunkiamas vanduo, dedamas sviestas, viskas išmaišoma, dedama į lėkštę. Šalia dedama mėsa, morkų šiaudeliai, apšlakstoma čili padažu ir puošiama sultenėmis.
SKANAUS!
Už receptą dėkojame Tina gamina.