- Išimkite antienos filė didkepsnį iš pakuotės ir padėkite odele žemyn, gerai įkaitintoje keptuvėje. Kepkite apie 3 minutes, kol oda taps aukso spalvos, tada apverskite ir kepkite kitą pusę, taip pat 3 minutes, arba iki norimi kepimo lygio.
- Valytas bulves išvirkite pasūdytame vandenyje.
- Česnaką sutarkuokite, petražoles sukapokite ir sudėkite į pieną su sviestu, šildykite tol, kol sviestas ištirps.
- Bulves sutrinkite iki vientisos masės, supilkite pieną su lydytu sviestu ir išpurenkite, pagardinkite druska.
- Keptuvėje su sviestu apkepinkite marinuotus svogūnus ir kelmučius, supilkite vištienos sultinį, užvirus pagardinkite druska, pipirais, sudėkite kapotas petražoles.
- Į lėkštę sudėkite bulvių piurė, keptą antieną, užpilkite svogūnų ir grybų troškiniu su sultiniu.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.