350 g | "Kitchen me" antienos filė "Žolelių" didkepsnio |
100 g | įvairių salotų lapų |
100 g | arbūzo kubeliais |
50 g | marinuotų kaparėlių |
Padažui: | |
1 valgomojo šaukšto | medaus |
40 ml | nuo anties kepimo likusių riebalų |
1 žiupsnio | prieskoninių žolelių |
Antienos didkepsnius kepame pagal instrukciją ant pakelio. Aš kepiau 17 minučių 180 laipsnių orkaitėje, o likus 5 minutėms įjungiau apipūtimo (vėjelio) funkciją.
Kol antiena kepa, pasiruošiame daržoves, supjaustome arbūzą kubeliais. Iškepusius kepsnius paliekame 2 minutėms, tuo tarpu pasiruošiame padažą: po kepimo likusius riebalus sumaišome su medumi ir smulkiai pjaustytomis žolelėmis.
Už receptą dėkojame Monika Oliv.